Húsvét 6. vasárnapja – 2021. május 9.

Ma van a tömegtájékoztatás világnapja. – imáinkban kérjük, hogy szóhoz jusson a „teljes” igazság! – Vegyük észre azt, ami keresztény hitünkkel, meggyőződésünkkel összeegyeztethetetlen!

  • A május 15.-i Nagymarosi ifjúsági találkozót online térben tartják meg, bízva abban, hogy lélekben ez alkalommal is sokan csatlakoznak majd a találkozáshoz. A nap témáját – „Rajtad is múlik!” – a főelőadó Böjte Csaba testvértől hallhatják. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.
  • Május 15.-én kerül sor a 14. Élő Rózsafüzér Zarándoklatra. Templomunkban a 9. és az 1. szakasz zarándokainak, a 19.00 órai szentmisét Dr. Török Csaba egyetemi tanár úr, a MKPK Tv-referense mutatja be. Aki részt tud venni a zarándoklaton, a közös utazáshoz jelentkezni lehet a templom újságos asztalán levő íven.
  • Májusban, a célperselyben, a ministráns-tábor költségéhez kérjük a kedves hívek támogatását. Köszönettel fogadunk minden adományt!
  • Az egyházközségi hozzájárulás kerepesi beszedői, a szentmise után már átvehetik megbízást a sekrestyében. Kérem a kedves híveket, fogadják jó szívvel és megértéssel az egyházközség megbízott munkatársait!
  • Megjelent a „Lépcsők” kiadványunk május-júniusi száma, melyben gyermekpályázatot hirdettünk a Szent József évalkalmából. Kérem, buzdítsák a gyermekeket, vegyenek részt a kiírás szerint!
  • Kérem a kedves híveket, hogy az idei adóbevallásnál is gondoljanak arra, hogy személyi jövedelemadójuk, egyháznak ajánlható 1%-át felajánlják egyházunknak. Az alapítványok részére adható második 1%, felajánlható egyházközségünk javára is. Ennek megnevezése: „Kerepesi Katolikus Közösségért Alapítvány”. A rendelkező nyilatkozatokat az újságos asztalon és a honlapon találják.
  • Május 22-én megkezdődik a plébániai hittan az elsőáldozóknak és a haladóknak.

A SZENTMISÉK RENDJE MÁJUS 9.  MÁJUS16.

HÚSVÉT 6. VASÁRNAPJA

május 9.​

​  9.00: +ELLENBACHER MIHÁLY, +SZÜLEI ÉS ÖSSZES +HOZZÁTARTOZÓ

​11.00:​KAMARÁS LÁSZLÓNÉ +OLÁH ÉVA 2. ÉVF.

HÉTFŐ:​19.00: HÁLÁBÓL SZÜLETÉSNAPON

KEDD:​19.00: +IFJ. BALCSÓK JÁNOS, +SZÜLEI, ÉS +NAGYSZÜLEI

SZERDA:​19.00: ​……………………………………………………………………….

CSÜTÖRT.​19.00:​+KRIGER MIHÁLY, FELESÉGE +FONER ILONA ÉS ÖSSZES +HOZZÁTARTOZÓ

PÉNTEK: ​19.00: +ORAVETCZ MIHÁLY, NEJE +TÁRNYIK ANNA, MENYÜK +MÁTÉ TÜNDE ÉS ÖSSZES +HOZZÁTARTOZÓ

SZOMBAT:​19.00:​+SZILÁGYI LŐRINC PLÉBÁNOS

——————————————————————————————————————————-

URUNK MENNYBEMENETELE
május 16
.​

​  9.00:……………………………………………………………………….

​11.00:​……………………………………………………………………….