Közösségek kategória bejegyzései

A kerepesi, szilasi egyházközségekben működő közösségek.

Segítsük egyházközségünk rászorulóit

A kerepesi karitász csoport kéréssel fordul a hívekhez!

Akinek környezetében élő rászoruló testvérekről információja van az szíveskedjen névvel, címmel ellátott e-mail küldeni Decsiné Marika részére (decsine.marika@gmail.com ) vagy egy papírra leírva dobja be a templom Szent Antal perselyébe!

Köszönjük ha segíti tevékenységünket!

Játékos délután

Szeptember 7-én szombaton szalonnasütéssel egybekötött játékos délutánon vettek részt a Szent Anna templom ministráns gyermekei a plébánia kertjében! Délelőtt még azon tanakodtunk, hogy meg tudjuk e tartani a programot a szünni nem akaró eső miatt. Szerencsére az égiek megkegyelmeztek nekünk, bár napsütés nem volt, de kellemes és eső mentes idő lett a program kezdetére! A gyermekek megérkezése után András atya kedves köszöntő szavai után kezdődtek a “csapatépítő” játékok, melyek Gábor gondos előkészületeinek köszönhetők.

Tovább a folytatáshoz

„Élő rózsafüzér” zarándoklat

Élő rózsafüzér 2010

A május 29-i “Élő rózsafüzér” gyalogos zarándoklatot záró esti szentmisét 19.00 órakor dr. Varga Lajos váci segédpüspök úr mutatta be templomunkban.
A nap végén Kerepesen a Máriabesnyőről induló 1. csoport, és a Rákoscsaba felől érkező 9. csoport találkozott. Tovább a folytatáshoz

Egyházközségi majális

2010
Egyházközségi majális

Pünkösdhétfőn a Royal Station – Sport-, Szabadidő-és Egészség Központ mögötti területen tartottuk az idei egyházközségi majálist. A résztvevőket sok játék, vetélkedő várta; akadály-verseny, sorverseny, lufi fújás, kötélhúzás, “mindent, vagy semmit” hittanos csapat-vetélkedő, röplabda és a nap végén a tombola sorsolás. Tovább a folytatáshoz